Myymämme mallit

Alstor malli 840 PRO – kombikone; ajo- ja hakkuukone hydrostaattisella voimansiirrolla

Alstor 840 Pro perustuu aikaisemmissa malleissa, 833 ja 821 testattuihin, lujiin rakenteisiin ja se kiinnostaa sekä yksityisiä metsänomistajia, että ammattilaisia, ennen näkemättömällä tehokkuudellaan. Hiljainen ROPS standardit täyttävä lämmin ja kesällä tuuletettu ohjaamo.

Alstor 840 on todellinen yhdistelmäkone hydrostaattisella voimansiirrolla ja tasauspyörästön lukoilla. Puutavarapankot voi ottaa pois ja tehdä koneesta tehokkaan hakkuukoneen varustelemalla nosturi syke- tai rullaharvesterilla.

Uudella ja voimakkaalla 5.0 tai 5.4 m Palms -nosturilla. Puun ajo, harvennus ja raivaus sujuvat tehokkaasti puustoa tai juuria vaurioittamatta.

Kone on koottu nykyaikaisin menetelmin korkealuokkaisesta SSAB:n Strenx™ rakenneteräksestä, kuten muutkin Alstor-mallit.

Portaaton hydrostaattinen voimansiirto takaa tehokkaan ja varman etenemisen kaikissa olosuhteissa. Tasauspyörästön lukot päällä kone ylittää syvät ojat, pehmeät maastot, jyrkät rinteet, isot puiden rungot ym. esteet, Alstoreista tunnetulla tavalla. Vapautetuin tasauspyörästöjen lukoin koneen kääntyminen helpottuu ja se jättää vielä entistäkin vähemmän jälkiä maastoon.

Alstor 840, (sekä 841) hydrostaattisessa voimansiirrossa on etu- ja takateleille omat säätötilavuuspumput ja radiaalimäntämoottorit, joilla saavutetaan maksimaalinen tehokkuus. Alstor 840 perusvarustelu taso on kattava, mm: Palms 5.0 m nosturi teleskooppijatkeella ja 0.15 m2 koura riipukejarrulla ja mekaaninen kaksivipuohjaus sähkönapeilla. Peruutusajolaitteet vakiona.

Tekniset tiedot

Maksimikuorma: 3000 kg
Kokonaispituus: 5.37 m tai pitkä malli 5.77 m
Leveys: 1.57 m
Omapaino: 2450 kg
Moottori: Kubota 1.3L, 3 syl. dieselmoottori, 25 hp.
Sähkö: 12 v, Laturi 60 Ah
Voimansiirto: Hydraulinen voimansiirto. Oma hydraulipumppu etu- ja takatelille. Jatkuva 8-pyöräveto. Valinnainen hidas/nopea ajonopeusalue, ajopolkimella säädettävä nopeus.
Tasauspyörästöissä hydraulisesti kytkettävät lukot. Oma erillinen hydraulipumppu ohjaustehostimen ja kuormaimen käyttöön
Jarrut: Voimansiirrolla hydraulisesti säädettävä ajojarru, lisäksi mekaaninen käsijarru.
Ohjaus: Ohjaus tehostin, orbitroll, taittuva ohjauspyörä. Taaksepäin ajolaitteet vakiona.
Renkaat: 25×12.5-10, 8-kankaiset
Ajonopeus: 0-18 km/h
Kuormain: Palms kuormain, ulottuvuus 4.98 m teleskooppijatkolla. Koura 0.18, Mekaaniset ohjaimet sähkönapeilla.


Katso tästä video ja tutustu harvesterin työskentelyyn:
ALSTOR 840 PRO

ALSTOR 840 Pro -mallissa on uuden sukupolven ROPS / FOBS / OPS -standardit täyttävä, suurlujuus-teräksestä valmistettu ohjaamo. Värinät, sekä melun poistava, kumi-hydrauli vaimentimin kiinnitys koneen runkoon. Miellyttävä, erittäin tehokas äänieristys.


Alstor malli 822

Alstorit 822 ja 834 nyt joulun alla ja välipäivinä koeajettavissa Luopioisissa! Soita ja sovitaan aika koeajolle: Aaro Turunen: 0400251666Tekniset tiedot

Maksimikuorma: 3000 kg
Kokonaispituus: Vakio 5.37m, pitkä 5.77m
Leveys: 1.58 m
Omapaino: 2000 kg
Moottori: 3-syl. diesel Yanmar, 24 hv.
Voimansiirto: 8-pyöräveto sekä jarrutus. Variaattori, vaihteisto 3 eteen +peruutusvaihde, vahva kardaani, tasauspyörästö etu- ja takateleillä (sähköinen lukitus). Erikoislujasta teräksestä valmistetut telikotelot, karkaistut ketjut öljyhauteessa, 2 ketjua/ pyörä/ 4 ketjua/teli.
Jarrut: 8-pyörä jarrutus. Hydraulinen levyjarru, sekä jarrulevyllä tehokas mekaaninen käsijarru.

Ohjaus: Ohjaustehostin, orbitrol, taittuva ohjauspyörä, taaksepäin-ajolaitteet vakiona.
Renkaat: Vakio 25×12.50 -10, 8-kankaiset (lisävaruste 27×13.50 -12, 8-kankaiset)
Nopeus: 0-25 km /h
Kuormain: Vakio Farma 3,8 m / 350 kg nostovoima 3.8 m, rotaattori.
Lisävaruste: Farma teleskooppi 4,2 m / 320 kg nostovoima.
Lisävaruste: Palms teleskooppi 5.0 / 5.4 m / 300 kg nostovoima.


Alstor malli 834

Alstorit 822 ja 834 nyt joulun alla ja välipäivinä koeajettavissa Luopioisissa! Soita ja sovitaan aika koeajolle: Aaro Turunen: 0400251666

Alstor 834 mallissa on uuden sukupolven ROPS / OPS / FOBS -standardit täyttävä suurlujuusteräksestä valmistettu, ergonominen turvaohjaamo. Hyvä esteetön näkyvyys eri suuntiin, sekä miellyttävä, erittäin tehokas äänieristys. Värinät sekä melun poistava kiinnitys kumi-hydraulivaimentimin koneen runkoon.

Metsänhoitokone kaikkiin töihin, rankoista urakoista kevyisiin harvennuksiin. Myös monipuolisen lisävaruste valikoiman ansiosta Alstor sopii maanajoon, ojien ja rantojen perkauksiin (kippilava, maakourat) lannoitukseen, taimien ajoon palstoille, rakennustarvikkeiden kuljetuksiin, ym.

Kaikki Alstor 8×8 pienmetsäkoneet ovat ruotsalaisvalmisteisia koneita, mikä tarkoittaa että saat metsäkoneen, jonka luotettavuus ja laatu on erittäin hyvä. Kone on rakennettu vahvasta teräksestä ja siinä on täysin suojattu kardaani ja koko voimansiirto. Koneen keskinivel-ohjaus, suuri maavara ja kahdeksanpyöräveto merkitsevät, että voit ajaa metsässä ilman ajouria. Tehokasta ja mukavaa ajaa lyhintä reittiä ja suuri kuljetusnopeus tiellä (25km/h), säästää aikaa. Kone on helppo siirtää eri kohteisiin tavallisella auton peräkärryllä.

Alstor 834 ja 822 koneissa on täysin uusi etuosa, jossa on irrotettava lattia. Samoin uusi takarunko sisältää hyvät huoltoluukut, joten kaikki huoltokohteet ovat hyvin esillä. Kuljettajan ergonomia on optimoitu molemmissa malleissa. Ohjaamon melutaso on laskenut ja säilytystilaa on laajennettu, edeltäjäversio 833:een verrattuna. Vetovoimaa on parannettu huomattavasti 24 hv:n Yanmar-moottorilla. Uusi variaattori on erittäin toimiva ja tehokas myös vaikeassa ja vaativassa maastossa. Uusi voimansiirto tarjoaa paremman veto- ja jarrutuskyvyn, sekä luotettavuuden ja paremman luotettavuuden.

Alstor 834 ja 822 malleissa on nyt myös sähköisesti lukittavat ja avattavat tasauspyörästöt, mikä tukee parempaa ohjattavuutta ja säästää maastoa, nurmikoita ym. arkoja kohteita.
Uudelleen suunnitellusta kuorma-osassa on vahvemmat pankot ja kuormausta ja purkamista helpottava muotoilu. Uuden muotoilun ansiosta se on myös helpompi mukauttaa Alstorin erilaisiin kuormakonsepteihin ja erikoissovituksiin.

Tekniset tiedot

Maksimikuorma: 3000 kg
Kokonaispituus: Vakio 5.37m, pitkä 5.77m
Leveys: 1.58 m
Omapaino: 2300 kg
Moottori: 3-syl. diesel Yanmar, 24 hv.
Voimansiirto: 8-pyöräveto sekä jarrutus. Variaattori, vaihteisto 3 eteen +peruutusvaihde, vahva kardaani, tasauspyörästö etu- ja takateleillä (sähköinen lukitus). Erikoislujasta teräksestä valmistetut telikotelot, karkaistut ketjut öljyhauteessa, 2 ketjua/ pyörä/ 4 ketjua/teli.
Jarrut: 8-pyörä jarrutus. Hydraulinen levyjarru, sekä jarrulevyllä tehokas mekaaninen käsijarru.

Ohjaus: Ohjaustehostin, orbitrol, taittuva ohjauspyörä, taaksepäin-ajolaitteet vakiona.
Renkaat: Vakio 25×12.50 -10, 8-kankaiset (lisävaruste 27×13.50 -12, 8-kankaiset)
Nopeus: 0-25 km /h
Kuormain: Vakio Farma 3,8 m / 350 kg nostovoima 3.8 m, rotaattori.
Lisävaruste: Farma teleskooppi 4,2 m / 320 kg nostovoima.
Lisävaruste: Palms teleskooppi 5.0 / 5.4 m / 300 kg nostovoima.


Alstor malli 841

Uusi Alstor niille, jotka vaativat parasta – ja vielä vähän enemmän!

Alstor 841 on todella kysytty avoin malli, hydrostaattisella voimansiirrolla, joka perustuu 840 Pro -malliin. Alstor 841 on malli, jota yksityiset metsänomistajat ja urakoitsijat arvostavat. Voit yhdistää tehokkaan työskentelyn ja nauttia samalla ympäristöstä. Avoin ohjaamo helpottaa ja nopeuttaa kulkua koneeseen ja antaa joustavuutta koneen käyttöön metsässä. Esteetön näkyvyys joka puolelle. Alstor 841 on tehokas ja varmatoiminen kone ja portaattoman voimansiirtonsa vuoksi kone säilyttää maaston ehjänä. Tasauspyörästöjen lukot avoinna ovat maastojäljet pienet. Helposti kytkettävät tasauspyörän lukot päällä ylität helposti monelle ylivoimaiset esteet, syvät ojat, puiden rungot, kivet, kannot, liukkaat rinteet ja pehmeät maastot.

Alstor 841 on muiden mallien tapaan Ruotsissa rakennettu suurlujuusteräksestä modernein menetelmin ja se on toimiva kone nykyaikaiseen ja kestävään metsänhoitoon.

Kuormatila on muunneltavissa moniin käyttösovelluksiin. Varustele ja muokkaa Alstorisi tarpeesi mukaan esimerkiksi seuraavilla varusteilla: Takarungon päälle nostettava Hydro-prosessori runkojen karsintaan ja pätkintään, hydraulinen vinssi, kippilava, ojakauhat kuormaajaan, risupankot, telat tai lumiketjut.

Tekniset tiedot

Max load: 3000 kg
Length: Standard 5.37 m / Length 5.57 m
Width: 1.57 m
Service weight: 2300 kg
Engine: 3-Cyl Diesel 25 hp
Electrical system: 12v, Generator 60 A
Transmission: Hydrostatic transmission with lockable diff erential front &
rear, constant 8-wheel drive. Stepless high and low gear.
Brakes: Travel brake via transmission, mechanical disc brake for
parking.
Steering: Power steering orbitrol, folding steering wheel,
reverse control / dual command by default.
Tires: 25 × 12.5-10, 8-layer
Speed: 0-18 km / h
Crane alternative: Std Fixed crane 3.8 m with rotating rotator.
Alternatively extension crane 4.2 m or 5.0 m
Equip and adapt your Alstor to your needs. Examples of common
options: harvester processor, tipping plate, ditch buckets, terrain belt, rice supports,
snow chains etc.Tehokas ja monikäyttöinen ajokone monenlaiseen maastoon. Näkyvyys kaikkiin renkaisiin ja laitteisiin on todella hyvä. Vaivaton siirtää trailerilla pienen omapainon vuoksi (1690kg. Haluttu kone joka säilyttää jälleenmyyntiarvonsa ajotunneista riippumatta.

  • Parannettu vetovoima, yksinkertaistettu voimansiirto, uudelleen muotoiltu ohjausnivel
  • Kovaa käyttöä kestävä, erikoislujasta teräksestä valmistettu runko
  • Uudelleenmuotoiltu kuormatila korotetulla maavaralla
  • Parannettu ohjauslaitteisto sekä hallintalaitteet
  • Suurempi maksimikuorma
  • Suurempi maavara
  • Pienempi kääntösäde
  • Huoltokohteet paremmin esillä

Olemme pitkällä kokemuksella pystyneet kehittämään Alstorin, jossa ei ole tehty kompromisseja tehon, yksinkertaisen rakenteen, mukautuvuuden tai maastokelpoisuuden suhteen. Olemme ylpeitä saadessamme esitellä kokonaan uudelleensuunnitellun koneen, jonka ylivoimainen maastokelpoisuus, sekä järeä kustannustehokas muotoilu, kelpaavat vaativimmillekin käyttäjille.

A sought-after model based on the much-appreciated 840 Pro model with hydrostatic transmission. With Alstor 841 you get fantastic accessibility and flexibility with an open machine model that facilitates your work in the forest. For you who want to combine efficient work and at the same time enjoy our fantastic forests.
This model has taken advantage of both the sales success of the 821 and 840 models’ stepless hydrostatic transmission. You get an efficient and safe movement in the forest with a gentle impact on the ground. With unlocked diff, your ground impact is further reduced. Climb over obstacles where no one else can and enjoy a well-kept forest. Our Swedish-made machine is, like other models, built in Swedish High-strength steel and assembled with modern methods. A flexible load carrier with many possibilities for adaptations. A modern machine for a modern and sustainable forestry. For test driving and more information about equipment and options, contact your nearest dealer.


 

 

Alstor malli 840H

The most agile harvester in the class.

This fantastic harvester exceeds expectations with its agility, maneuverability and stability. It is based on the Alstor 840 pro with the same driveline and engine with a completely new rear trailer. With a shorter wheelbase, the harvester has a much smaller turning radius and is experienced as incredibly smooth in dense thinning. The machine becomes very stable with the help of 4 removable weights with a low center of gravity. The crane is a Mowi P25 5.2 m and with a heavily built crane. This means that you can access trees you did not think were possible. Parker El-prop system with mini levers is standard and in combination with our own developed program for Tapio 160 you get more smart and user-friendly functions. Alstor 840H comes with a high level of standard equipment such as. 10 LEDs on the cab and wreath tip lighting, electric plug with mini joysticks, front frame, saw holder, tool box and 27 ”wheels. You can also extra equip your machine according to your needs. Maybe AC and diesel heaters or volume and diameter measurement.

 

 

Hydraulinen kippilava

Alumiininen, vahvarakenteinen kippilava on toimiva lisälaite mullan, hiekan, taimien, haravointijätteen ym. siirroissa.

Helppo asentaa paikoilleen ja poistaa.
Avattava perälaita.
Siisti toimiva kokonaisuus.

Kuvan koneessa on paikoillaan myös, pehmeän maaston, suoalueiden ym. telat, vaihtoehtona metalliteloille.

 

Tekniset tiedot

Length: 4.50 m
Width: 1.65m
Service weight: 3700kg
Engine: 3-Cyl Diesel 25 hp
Electrical system: 12v, Generator 60 A, 10 LED lamps on the cabin and wreath tip lighting.
Transmission: Hydrostatic transmission with lockable diff erential
front & rear, constant 8 wheel drive. Stepless high and low gear.
Brakes: Travel brake via transmission, mechanical
disc brake for parking.
Steering: Power steering orbitrol, folding steering wheel, reverse steering / dual command
by default.
Tires: 27 × 10.5-12, 8-layer
Speed: 0-15 km / h
Crane: Mowi P25 parallel crane 5.2m / 400kg lifting force.
El-prop mini-pack system with 7 ”screen
Crane tilt: With working range at +25 to -12 degrees angle.
Harvesting unit: Tapio 160. Cutting diameter 25 cm. Weight 215 kg.
Length measurement and proprietary software. Includes counterweight 920kg.
The machines in the pictures can be extra equipped.

 

 

 

Kuvassa on myös kouraan asennetut maakauhat.
Helpot ja nopeat asentaa ja poistaa. Sopivat suoraan kuormaimen kouraan.

 

Kuvassa on myös kouraan asennetut maakauhat.
Helpot ja nopeat asentaa ja poistaa. Sopivat suoraan kuormaimen kouraan.