Myymämme mallit

Malli 840 PRO – kombikone; ajo- ja hakkuukone hydrostaattisella voimansiirrolla

Alstor 840 Pro perustuu aikaisemmissa malleissa, 833 ja 821 testattuihin, lujiin rakenteisiin ja se kiinnostaa sekä yksityisiä metsänomistajia, että ammattilaisia, ennen näkemättömällä tehokkuudellaan. Hiljainen ROPS standardit täyttävä lämmin ja kesällä tuuletettu ohjaamo.

Alstor 840 on todellinen yhdistelmäkone hydrostaattisella voimansiirrolla ja tasauspyörästön lukoilla. Puutavarapankot voi ottaa pois ja tehdä koneesta tehokkaan hakkuukoneen varustelemalla nosturi syke- tai rullaharvesterilla.

Uudella ja voimakkaalla 5.0 tai 5.4 m Palms -nosturilla. Puun ajo, harvennus ja raivaus sujuvat tehokkaasti puustoa tai juuria vaurioittamatta.

Kone on koottu nykyaikaisin menetelmin korkealuokkaisesta SSAB:n Strenx™ rakenneteräksestä, kuten muutkin Alstor-mallit.

Portaaton hydrostaattinen voimansiirto takaa tehokkaan ja varman etenemisen kaikissa olosuhteissa. Tasauspyörästön lukot päällä kone ylittää syvät ojat, pehmeät maastot, jyrkät rinteet, isot puiden rungot ym. esteet, Alstoreista tunnetulla tavalla. Vapautetuin tasauspyörästöjen lukoin koneen kääntyminen helpottuu ja se jättää vielä entistäkin vähemmän jälkiä maastoon.

Alstor 840, (sekä 841) hydrostaattisessa voimansiirrossa on etu- ja takateleille omat säätötilavuuspumput ja radiaalimäntämoottorit, joilla saavutetaan maksimaalinen tehokkuus. Alstor 840 perusvarustelu taso on kattava, mm: Palms 5.0 m nosturi teleskooppijatkeella ja 0.15 m2 koura riipukejarrulla ja mekaaninen kaksivipuohjaus sähkönapeilla. Peruutusajolaitteet vakiona.

Tekniset tiedot

Maksimikuorma: 3000 kg
Kokonaispituus: 5.37 m tai pitkä malli 5.77 m
Leveys: 1.57 m
Omapaino: 2450 kg
Moottori: Kubota 1.3L, 3 syl. dieselmoottori, 25 hp.
Sähkö: 12 v, Laturi 60 Ah
Voimansiirto: Hydraulinen voimansiirto. Oma hydraulipumppu etu- ja takatelille. Jatkuva 8-pyöräveto. Valinnainen hidas/nopea ajonopeusalue, ajopolkimella säädettävä nopeus.
Tasauspyörästöissä hydraulisesti kytkettävät lukot. Oma erillinen hydraulipumppu ohjaustehostimen ja kuormaimen käyttöön
Jarrut: Voimansiirrolla hydraulisesti säädettävä ajojarru, lisäksi mekaaninen käsijarru.
Ohjaus: Ohjaus tehostin, orbitroll, taittuva ohjauspyörä. Taaksepäin ajolaitteet vakiona.
Renkaat: 25×12.5-10, 8-kankaiset
Ajonopeus: 0-18 km/h
Kuormain: Palms kuormain, ulottuvuus 4.98 m teleskooppijatkolla. Koura 0.18, Mekaaniset ohjaimet sähkönapeilla.


Katso tästä video ja tutustu harvesterin työskentelyyn:
ALSTOR 840 PRO

ALSTOR 840 Pro -mallissa on uuden sukupolven ROPS / FOBS / OPS -standardit täyttävä, suurlujuus-teräksestä valmistettu ohjaamo. Värinät, sekä melun poistava, kumi-hydrauli vaimentimin kiinnitys koneen runkoon. Miellyttävä, erittäin tehokas äänieristys.

Malli 833

Huippumodernin tuotantoteknologian ansiosta olemme rakentaneet tulevaisuuden Alstorin.

Uusi hytillinen ALSTOR 833 -malli lanseerattiin kesällä 2015. Kone on tullut myyntiin Suomessa elokuussa 2015. ALSTOR 833 mallissa on täysin uusi, ROPS -hyväksytty ohjaamo.

Todella käytännöllinen ja varmatoiminen pienajokone kaikille keleille.
Viihtyisä ja turvallinen työympäristö uudessa avarassa ohjaamossa.
Todella arvostettu malli Alstorin aktiivikäyttäjien keskuudessa.

ALSTOR 833 sekä 840 Pro -malleissa on sama uuden sukupolven ROPS / FOBS / OPS -standardit täyttävä, suurlujuus-teräksestä valmistettu ohjaamo. Värinät, sekä melun poistava, kumi-hydrauli vaimentimin kiinnitys koneen runkoon. Miellyttävä, erittäin tehokas äänieristys.

Ohjaamossa on kokonaan uusi ergonomia ja tasainen lattia. Tilaa on reilusti enemmän ja joka suuntaan on hyvä esteetön näkyvyys. Ikkunapinta-ala on reilusti kasvanut ja sivuikkuna on avattava. Lisäksi katon takaosassa on ikkuna myös ylös. Ohjaamon katossa on tehokas nestekiertoinen lämmityslaite. Kesällä viilennystä tehokkaalla puhallus -toiminnolla tai lisävarusteisella ilmastointilaitteella. Vakiona tehokkaat 4 x LED työvalot. Lisävarusteena saa 3+3 kpl LED työvalot molemmille sivuille. Uuden ohjaamon myötä myös moottoritila on kasvanut reilusti. Kaikki huoltokohteet, tarkistukset, suodatinten vaihdot ym. ovat helposti tehtävissä.

Tekniset tiedot

Enimmäiskuorma: 2500 kg
Kokonaispituus: Lyhyt 4,97 m / Vakio 5,37 m / Pitkä 5,77 m
Leveys: 1,53 m
Omapaino: 2100 kg
Moottori: 3-sylinterinen, vesijäähdytteinen CAT dieselmoottori 20,5 hp. Polttoaineen kulutus vain 1.3 – 1.5 l/h
Voimansiirto: Jatkuva 8-pyäräveto. Variaattori, vaihteisto (3 eteen + peruutusvaihde). Vahva kardaani, nivelakselisto, kulmavaihteet. Erikoislujasta teräksestä valmistetut telikotelot, joissa karkaistut ketjut öljyhauteessa. 2ketjua/pyörä, eli 4 ketjua/teli. (vetoteho +40%).
Jarrut: 8-pyörä jarrutus. Hydraulinen levyjarru, sekä jarrulevyllä tehokas mekaaninen pysäköintijarru.
Ohjaus: Orbitrol -teho-ohjaus sekä taittuva ohjauspyörä. Peruutusajoon takana ohjausvipu, sekä jarru- ja kaasupolkimet.
Renkaat: 25×12,5-10. 8-ply
Nopeus: 0-25 km/h
Kuormain: Farma, ulottuvuus 3,5 / 3,8 m, tai vaihtoehtoisesti 4,2 m ulottuvuus teleskooppijatkeella. Mekaaniset ohjaimet sähkönapeilla.
Nostovoima: 350 kg 4,2 metrissä, 700kg koneen vierestä. Vapaasti pyörivä Finn-Rotor kouran pyörityslaite, 360 astetta. Koura 0.12.
Vakiona 4 x LED työvalot.
Lisävarusteena ohjaamon sivuille 3+3 LED työvalot.
Ergonominen tasainen lattia.

Malli 841

Alstor 841 on todella kysytty avoin malli, hydrostaattisella voimansiirrolla, joka perustuu 840 Pro -malliin.

Alstor 841 on malli, jota yksityiset metsänomistajat ja urakoitsijat arvostavat. Voit yhdistää tehokkaan työskentelyn ja nauttia samalla ympäristöstä.
Avoin ohjaamo helpottaa ja nopeuttaa kulkua koneeseen ja antaa joustavuutta koneen käyttöön metsässä. Esteetön näkyvyys joka puolelle.

Alstor 841 on tehokas ja varmatoiminen kone ja portaattoman voimansiirtonsa vuoksi kone säilyttää maaston ehjänä. Tasauspyörästöjen lukot avoinna ovat maastojäljet pienet. Helposti kytkettävät tasauspyörän lukot päällä ylität helposti monelle ylivoimaiset esteet, syvät ojat, puiden rungot, kivet, kannot, liukkaat rinteet ja pehmeät maastot.

Alstor 841 on muiden mallien tapaan Ruotsissa rakennettu suurlujuusteräksestä modernein menetelmin ja se on toimiva kone nykyaikaiseen ja kestävään metsänhoitoon.

Kuormatila on muunneltavissa moniin käyttösovelluksiin.

Varustele ja muokkaa Alstorisi tarpeesi mukaan esimerkiksi seuraavilla varusteilla:
Takarungon päälle nostettava Hydro-prosessori runkojen karsintaan ja pätkintään, hydraulinen vinssi, kippilava, ojakauhat kuormaajaan, risupankot, telat tai lumiketjut.

Tekniset tiedot

Maksimikuorma: 3000 kg
Kokonaispituus: 5.37m tai pitkä malli 5.77 m
Leveys: 1.57 m
Omapaino: 2300 kg
Moottori: Kubota 1.3 L, 3 syl. dieselmoottori, 25 hp.
Sähkö: 12v, Laturi 60 Ah
Voimansiirto: Hydraulinen voimansiirto. Oma hydraulipumppu etu- ja takatelille. Jatkuva 8 pyöräveto. Valinnainen hidas/nopea ajonopeusalue, ajopolkimella säädettävä nopeus.
Tasauspyörästöissä hydraulisesti kytkettävät lukot.
Oma erillinen hydraulipumppu ohjaustehostimen ja kuormaimen käyttöön
Jarrut: Voimansiirrolla hydraulisesti säädettävä ajojarru, lisäksi mekaaninen käsijarru.
Ohjaus: Ohjaus tehostin, orbitroll, taittuva ohjauspyörä. Taaksepäin ajolaitteet vakiona.
Renkaat: 25×12.5-10, 8-kankaiset
Ajonopeus: 0-15km/h
Kuormain: Valinnainen 3.5/3.8 m, tai 4.2/ 4.98 m ulottuvuus teleskooppi jatkolla. Koura 0.12 tai 0.18. Mekaaniset ohjaimet sähkönapeilla.

Malli 821

Uusi Alstor niille, jotka vaativat parasta – ja vielä vähän enemmän!

Tehokas ja monikäyttöinen ajokone monenlaiseen maastoon. Näkyvyys kaikkiin renkaisiin ja laitteisiin on todella hyvä. Vaivaton siirtää trailerilla pienen omapainon vuoksi (1690kg. Haluttu kone joka säilyttää jälleenmyyntiarvonsa ajotunneista riippumatta.

  • Parannettu vetovoima, yksinkertaistettu voimansiirto, uudelleen muotoiltu ohjausnivel
  • Kovaa käyttöä kestävä, erikoislujasta teräksestä valmistettu runko
  • Uudelleenmuotoiltu kuormatila korotetulla maavaralla
  • Parannettu ohjauslaitteisto sekä hallintalaitteet
  • Suurempi maksimikuorma

Suurempi maavara
Pienempi kääntösäde
Huoltokohteet paremmin esillä

Olemme pitkällä kokemuksella pystyneet kehittämään Alstorin, jossa ei ole tehty kompromisseja tehon, yksinkertaisen rakenteen, mukautuvuuden tai maastokelpoisuuden suhteen. Olemme ylpeitä saadessamme esitellä kokonaan uudelleensuunnitellun koneen, jonka ylivoimainen maastokelpoisuus, sekä järeä kustannustehokas muotoilu, kelpaavat vaativimmillekin käyttäjille.

Tekniset tiedot

Enimmäiskuorma: 2500 kg 
Kokonaispituus: Lyhyt 4.97 m Vakio 5.37 m pitkä 5.77 m 
Leveys: 1.53 m 
Omapaino: 1690 kg 
Moottori: 3-sylinterinen, vesijäähdytteinen CAT dieselmoottori 20,5 hp. Polttoaineen kulutus vain 1.3 – 1.5 L/h. Vaihtoehtoisena Vanguard bensiinimoottori 18 hp.
Voimansiirto: Jatkuva 8-pyäräveto. Variaattori, vaihteisto (3 eteen + peruutusvaihde). Vahva kardaani, nivelakselisto, kulmavaihteet. Erikoislujasta teräksestä valmistetut telikotelot, joissa karkaistut ketjut öljyhauteessa. 2ketjua/pyörä, eli 4 ketjua/teli. (vetoteho +40%).
Jarrut: 8-pyörä jarrutus. Hydraulinen levyjarru, sekä jarrulevyllä tehokas mekaaninen pysäköintijarru.
Ohjaus: Orbitrol -teho-ohjaus sekä taittuva ohjauspyörä. Peruutusajoon takana ohjausvipu, sekä jarru- ja kaasupolkimet.
Renkaat: 25×12,5-10. 8-ply
Nopeus: 0-25 km/h
Kuormain: Farma, ulottuvuus 3,5/ 3,8 m, tai vaihtoehtoisesti 4,2 m ulottuvuus teleskooppijatkeella. Mekaaniset ohjaimet sähkönapeilla.
Nostovoima: 350 kg 4,2 metrissä, 700 kg koneen vierestä. Vapaasti pyörivä Finn-Rotor kouran pyörityslaite, 360 astetta. Koura 0.12

Hydraulinen kippilava

Alumiininen, vahvarakenteinen kippilava on toimiva lisälaite mullan, hiekan, taimien, haravointijätteen ym. siirroissa.

Helppo asentaa paikoilleen ja poistaa.
Avattava perälaita.
Siisti toimiva kokonaisuus.

Kuvan koneessa on paikoillaan myös, pehmeän maaston, suoalueiden ym. telat, vaihtoehtona metalliteloille.

Tekniset tiedot

Kuvassa on myös kouraan asennetut maakauhat.
Helpot ja nopeat asentaa ja poistaa. Sopivat suoraan kuormaimen kouraan.
Kuvassa on myös kouraan asennetut maakauhat.
Helpot ja nopeat asentaa ja poistaa. Sopivat suoraan kuormaimen kouraan.